Vágólapra másolva!
Elképesztő üzlet megkötésének lehetősége villanyozza fel a Premier League két sztárcsapatának, a Chelsea-nek és a Manchester Unitednek a szurkolóit. A két csapat vezetői ugyanis egyaránt nyitottak a két sztárcsatár, Jadon Sancho és Raheem Stirling klubcseréjére.

Angol lapértesülések szerint a Manchester United frissen kinevezett sportigazgatója, Dan Ashworth komoly tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel, mégpedig Raheem Sterling ügyében. Az angol válogatott csatárért cserébe pedig az ugyanilyen pedigrével bíró Jadon Sanchót küldenék Londonba.

Jadon Sancho, Raheem Sterling,
Jadon Sancho (balra) és Raheem Sterling csapatot cserélhet a napokban
Fotó: AFP

A játékoscsere esélyei pedig több mint jónak mondhatók. Sterling ugyanis látványosan kiszorult a kékek kezdőjéből Enzo Marescha érkezésével, miközben Sancho vesztesként került ki az edzővel, Erik ten Haggal vívott tavalyi csatájából. A holland edző ugyanis továbbra sem hajlandó megbocsátani a sztárcsatár vele szembeni kirohanását.

Nehézséget talán csak az okozhat, hogy egy meg nem nevezett európai topklub ugyancsak szemet vetett a jelenleg a Chelsea U21-es csapatával készülő Sterlingre.

A Telegraph cikke szerint a MU részben átvállalja Sterling heti 300 ezer fontos fizetésének egy részét.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!