Nemzetközi konferenciát rendeznek az építési projektekről

beton építkezés építőipari munkás ÉPÜLET épületfotó épülő ház félkész épület Foglalkozás FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA lakópark SZEMÉLY
Debrecen, 2017. január 23. Érkezik a friss beton a Dóczy Lakópark építésén. A debreceni Hunép Universal cégcsoport saját beruházásban és kivitelezéssel építi a lakóparkot, amiben 224 lakásos három tömbből álló épületegyüttes készül. Szakmai és pénzügyi előrejelzések szerint idén tovább folytatódik az építőipar termelésének, 2016 őszétől tapasztalható növekedése. Az várható, hogy az ágazatot a magánberuházások és a lakásépítés lendíti tovább. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
November 16-án az építési projektek és az ingatlankezelés magyarországi aktuális kérdéseiről rendeznek nemzetközi konferenciát a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara budapesti székházában – értesült az Origó. A konferencia a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége (MIGSZ), az Európai Ingatlantanács (CEPI) és a Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás szervezésében kerül megrendezésre, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Joint Venture Szövetség védnökségével.
Vágólapra másolva!

Az építési kivitelezések, az ingatlanfejlesztés, az építési jog vagy az ingatlangazdálkodás legaktuálisabb híreiről, kérdéseiről, problémáiról tartanak konferenciát az érintett szakterületek tapasztalt, elismert képviselőinek előadásaival egybekötve november 16-án, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Krisztina körúti székházában.

A konferencia a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége (MIGSZ), az Európai Ingatlantanács (CEPI) és a Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás szervezésében kerül megrendezésre, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Joint Venture Szövetség védnökségével.

A Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás részéről dr. Balázs Tamás az Origónak elmondta: a konferencia rendszerszintű betekintést nyújt az építési projektek és az ingatlankezelés világába és foglalkozik a leggyakrabban előforduló pénzügyi kockázatokkal az építési projektek során.

Mindezen túl a rendezvény támpontokat nyújt az egyes építési projektek jogi, pénzügyi és műszaki megtervezése, kialakítása vonatkozásában, valamint hasznos tanácsokat ad az építési projektekkel kapcsolatos jogviták megelőzése, elkerülése vonatkozásában.

Forrás: MTI/Oláh Tibor

A konferencia gyakorlatközpontú megközelítéssel foglalkozik a magyar és nemzetközi építési projektek, valamint ingatlankezelés aktuális kérdéseivel, valamint tipikus problémáival, továbbá foglalkozik az építési kivitelezési tevékenységgel kapcsolatos szerződések tipikus, de elkerülhető hibáival is – mutatott rá dr. Balázs Tamás.

A rendezvény dr. Sztranyák József a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara alelnökének megnyitójával és Szendrey Silvia, a Joint Venture Szövetség ügyvezető igazgatójának köszöntőjével kezdődik, ezt követik a szakértők előadásai.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről