Csatlakozott a 40. tag az MMklaszterhez - 2008. május 29.

Vágólapra másolva!
A mai napon a Mobilitás és Multimédia Klaszter Elnöksége elfogadta a Visual Minds társaság csatlakozását a klaszterhez, így a klaszter tagok száma 40-re emelkedett. A Visual Minds az MMklaszter K+F+I portfolióját a matematikai gráfelmélet informatikai és üzleti hasznosítása terén szélesíti.
Vágólapra másolva!

A Visual Minds 2001 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel, azon belül is internet alapú szoftverek készítésével. A társaság kliens és szerveroldali fejlesztésekben vesz részt és az utóbbi időben web alapú alkalmazások un. RIA készítésére szakosodott.

A Visual Minds 2004 óta foglalkozik a matematikai gráfelmélet informatikai és üzleti hasznosítási lehetőségeivel. Ennek keretében született meg a társaság FlashFilterLab nevű alkalmazása, mely egy gráf alapú vizuális fejlesztői környezet. Ez a fejlesztői környezet az adotságai miatt kiválóan alkalmas vizuális alkalmazások és prototípusok gyors elkészítésére. Ezen alkalmazás hozományait a Visual Minds azóta sikeresen alkalmazza üzleti folyamatok, racionalizálás és erőforrás megtakarítás továbbá az ergonómia szakterületein is.

A társaság 2008-ban egy újabb projektet kezdett el SourceBinder néven, mely az előző vizuális keretrendszer egy újabb generációja. Az alkalmazás egy általános fejlesztői környezetet valósít meg, mely ötvözi a hagyományos programozást és a grafikus, gráf alapú fejlesztést egy kifinomult környezetben.

A SourceBinder keretrendszer ideális eszköz a multimédia új területein való kutatásra, oktatásra és fejlesztésre. Segítségével hagyományos multimédia technológiák könnyűszerrel összeköthetőek fizikai számítástechnikai eszközökkel, vagy akár új fajta beviteli és megjelenítő eszközökkel.

Az Visual Minds az interneten: http://www.visualminds.hu


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről