A TLC-ben mindenki mondja a magáét?<br/>

Vágólapra másolva!
Lisa "Left Eye" Lopes, a TLC énekesnője különös vetélkedőre hívta ki társait, akik egy újságban kritizálták szeszélyes viselkedése miatt.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, mégis igazak azok a pletykák, melyek szerint a TLC tagjai között megromlott a viszony. Az Entertainment Weekly amerikai magazin egyik novemberi számában az együttes két tagja, Rozonda "Chilli" Thomas és Tionne "T-Boz" Watkins kirohanást intézett a harmadik tag, Lisa "Left Eye" Lopes ellen, többek között kiszmíthatatlan renitensnek titulálták az énekesnőt és azzal vádolták, hogy csak a saját érdekeit tartja szem előtt. A csípős válasz nem maradt el: Lopes november 11-én az Entertainment Weeklynek küldött nyílt levelében különös kihívást provokált, amelynek lényege, hogy mindhárman vegyenek fel egy-egy szólólemezt - és aztán győzzön a jobbik. "Szeretném, ha elismernék végre, hogy én vagyok a TLC lelke" - áll a levélben. Lopes jövő év október 1-jéig adott időt a lemezek elkészítésére, producernek egységesen a TLC sikerében jeletős szerepet játszó hangszerelő-zseni Dallas Austint jelölte ki, lemezcégüket, a LaFace Recordsot pedig arra kérte, hogy ajánljon fel másfél millió dollárt a Billboard magazin által kikiáltott győztesnek. Feltéve, persze, ha a TLC-s társai felveszik a kesztyűt.

Lopes dacos reakciója mögött valószínűleg a TLC négy év óta első észak-amerikai turéjával járó feszültségek (a fogadtatás langyos) illetve anyagi okok állnak: a 28 éves énekesnő nemrég kerek perec kijelentette, hogy leginkább a pénz miatt van az együttesben.

Ajánló:

A legsikeresebb amerikai női hiphop-r'n'b trió oldala

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!