Madonna nem röfög, de Bill Gatesnek szívesen dalol

Vágólapra másolva!
Madonnát felkérték, hogy egy készülő lemezen működjön közre azzal, hogy röfögő hangokat ad ki. A pop királynője végül nem vállalta a malackodást, a Microsoft ajánlatának azonban nem tudott ellenállni: tekintélyes összegért eladta egyik dalát a cég új reklámkampánya számára.
Vágólapra másolva!

A Daily Record című brit napilap arról számolt be, hogy Madonnát felkérték, egy készülő lemezen röfögjön. Az ötlet a brit Aphex Twintől, a világszerte kultikus tiszteletnek örvendő elektronikus zenei előadótól származik, aki korábban saját nagyanyja asztmás rohamát is lemezre vette. Az ellentmondásos megítélésű zenész - akit egyesek zseninek, míg mások tréfamesternek tartanak - elmondta, hogy nagyon szerette volna hallani, amint Madonna "úgy csinál, mint egy disznó". Óhaja végül nem teljesült, a sztár ugyanis az utolsó pillanatban meggondolta magát. Madonna egyébként a Music című lemezén szeretett volna együtt dolgozni Aphex Twinnel.

Madonna trikója gazdát keres

október 25-én startoló

A pop királynője egy ruhadarabját is áruba bocsátotta - igaz, ezúttal jótékony céllal. A Drowned World turnén viselt egyik fellépő ruháját, egy Catherine Malandrino által tervezett, csillámokkal gazdagon díszített, az amerikai zászlót mintázó topot 10 ezer font kikiáltási áron kínálnak a Christie's október 22-i árverésén, melynek teljes bevételét a gyermekkori rákos és leukémiás megbetegedés ellen küzdő alapítványnak ajánlják fel.

Ajánlat:

Madonna

Aphex Twin

Windows XP

Korábban:

Madonna és a modern művészet

Madonna melltartói még mindig tartják az árukat

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről