Delhusa Gjon ágyékon rúgta a szomszédot

Vágólapra másolva!
Megszüntette az eljárást a Fővárosi Bíróság a Delhusa Gjon előadóművész és nővére szomszédja közötti, tettlegességig fajuló nézeteltérés ügyében.
Vágólapra másolva!

Delhusa Gjon még évekkel ezelőtt szólalkozott össze nővérének szomszédjával, L. Sándorral. A szomszéd ugyanis fenyegetően lépett fel az akkor hároméves gyermekét karjában tartó énekessel szemben. Delhusa erre ágyékon rúgta a férfit, kocsijába ült, majd a Mercedesének motorháztetőjére ülő szomszéddal együtt elindult. L. Sándor az autó oldalára borult, és - feltehetően egy kulcscsomóval - bezúzta az ablakot. A csetepaténak a rendőrök vetettek véget.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság tavaly október ötödikén Delhusát bűnösnek találta közúti veszélyeztetés bűntettében, és egy év próbaidőre bocsátotta, akárcsak a szomszédot, akit rongálás vétségében talált bűnösnek. Azóta letelt az egy év, és december 5-én a Fővárosi Bíróság zárt tárgyalás után jogerősen kimondta: megszünteti az eljárást, és mindkét felet megrovásban részesíti. Az énekes nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!