Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik láthatóan élvezi az életet. A Liverpool sztárjátékosa parádézott magyar válogatott Nemzetek Ligája meccsein, ezt követően pedig megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét. A 24 éves focistának nem csak gyönyörű menyasszonya, hanem gyönyörű autója is van. A magyar válogatott csapatkapitányát ugyanis levideózták a belvárosban, amint éppen egy Lamborghini Revuelto volánja mögött vezet.

Szoboszlai Dominik mögött mozgalmas napok vannak. Hétfőn a bosnyákok ellen 2-0-ra megnyert meccsen duplázni tudott, szerdán pedig örömmel tudatta a világgal, hogy megkérte a barátnője, Buzsik Borka kezét, aki természetesen igent mondott neki. 

Szoboszlainak most minden oka megvan arra, hogy élvezze az életet, ezt pedig elég stílusosan teszi, ugyanis csütörtökön levideózták a Gresham-palota előtt, amint éppen egy Lamborghini Revuelto volánja mögött vezet. 

A Lamborghini új csúcsmodelljének indulóára 200 millió forint körül van, de extrákkal az ár könnyen elérheti a 250-300 millió forintot is. Ráadásul a Bors azt írja, hogy ezen kívül összesen három ilyen autó van csak Magyarországon. 

Az ébenfekete autó már amúgy is vonzotta a tekinteteket, de akkor még inkább, amikor meglátták, hogy ki száll be a kocsiba. 

Ilyen csodaautóval furikázott Szoboszlai Dominik
Fotó: reddit.com

A focista ugyanis éppen a hotel előtt beszélgetett valakivel, amikor az egyik járókelő videózta az autót, majd a következő képkockán már az látszik, ahogy elhajt az új szerzeményével.

A videó kikerülése után a TikTok azonnal felrobbant, az autórajongók pedig özönlöttek a kommentszekcióba. Többen azt írták, hogy Dominik autója a negyedik Revuelto Magyarországon, valaki pedig még annak is utánanézett, hogy ezt a Lamborghini Revueltót szerdán hozták forgalomba. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!