Kylie elveszítheti a hangját

Vágólapra másolva!
Súlyos árnyék vetül Kylie Minogue régóta várt angliai turnéjára – az  énekesnő fokozatosan elveszíti a hangját. Kylie maga is bevallotta, újabban súlyos gondjai vannak: énekhangja  folyamatosan gyengül és rekedté válik. A turnét nem hajlandó elhalasztani, de utána valószínűleg kés alá kell feküdnie.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPA- Szörnyű erről beszélni, de igaz valóban elveszítem a hangomat, ma este már nem szólt olyan erősen - vallotta be egyre súlyosbodó problémáját Kylie Minogue a News of the World újságírójának. Az énekesnő a napokban kezdte meg 25 fellépésből álló angliai tutnéját, amelynek első, cardiffi állomásán már egyértelmű volt a baj.

- Nagyon szenvedtem ma este a hangom miatt - mondta a koncert után. - Az orvosom azt tanácsolta, a próbák alatt egyáltalán ne énekeljek, és legalább két napig pihentessem a hangszálaimat. De szó sem lehet arról, hogy akár egyetlen fellépést is kihagyjak. Nem akarom cserbenhagyni a rajongóimat. Fél éven át éjt napallá téve készültünk erre a turnéra, és semmi sem akadályozhat meg abban, hogy fellépjek. De nagyon rosszul érzem magam a gyengülő hangom miatt, mert körülöttem mindenki fantasztikus teljesítményt nyújt.

Ennek ellenére a közel 6000 fős cardiffi tömeg hálásan fogadta Kylie koncertjét, s látszólag nem tűnt fel nekik, hogy az énekesnő a hangjával küszködik.

- A rekedtséget okozhatja egy egyszerű vírusfertőzés, de a szénanáthának is vannak hasonló tünetei - állapította meg Hilary Jones gégész. - De sokkal valószínűbb, hogy Kylienak, sok énekeshez hasonlóan, az évek óta tartó megerőltetéstől csomók keletkeztek a hangszálain. Ha két hétnél tovább elhúzódik ez az állapot, akkor feltétlenül szakorvoshoz kell fordulnia, aki műtéti úton el tudja távolítani a csomókat.

Ám az operáció sem jelent mindig megoldást, előfordulhat, hogy a hátramaradó műtéti hegek miatt a hangszálak többé nem képesek tökéletesen működni, és ez Kylie pályafutásának végét jelentheti.

Korábban:
Kylie nem vetkőzik
Kylie az Államokba is betört

Fórum:
Találkoztam egy sztárral ...

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Kylie Minogue albumaival


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!