A hideg zuhany sikert hozott Britneynek

Vágólapra másolva!
Szakítása után valami igazán különlegessel rukkolt elő Britney Spears. A szexi popdíva koncertjén az átlátszó esőkabátoké volt a főszerep, amelyek sokkal inkább a látványt fokozták, mintsem az eső ellen védtek.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPA Egy meglehetősen szűk cowboyfelszerelésben adta elő I'm A Slave 4 U című számát Britney a floridai Sunrise-ban rendezett koncertjén. A 20 éves énekesnő szerepe szerint egy úszó bárkában volt kénytelen gyötrődni, mielőtt köteleken felhúzták a színpad fölé. A látványt tánccsoportja csak tovább fokozta, mivel egytől egyig átlátszó esőkabátot viseltek, miközben a színpadon szakadt az eső.

A koncert sikere jól jött az énekesnőnek, hiszen a magánéleti botrányokból az utóbbi időben alaposan kijutott Britneynek. Előbb a Justinnal történt szakítását, majd szülei válását kapta fel a pletykasajtó. Britney valószínűleg azt is nehezen viseli, hogy Justin már rég nem szomorkodik miatta, hanem újabb és újabb kalandokba bonyolódik. A hírek szerint Timberlake legutóbb Britney vetélytársára, Janet Jacksonra vetette ki a hálóját - adta hírül a SkyNews.

Korábban:
Britney is részt vett éttermének megnyitóján
Justin kibeszéli Britneyt
Milliók álma, Britney újra egyedül

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival !



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!