A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Felvétel Mystikal erőszaktételéről

Vágólapra másolva!
Mystikal lakásából származik a videokazetta, melyet a rendőrség bizonyítékként akar felhasználni a rapper ellen indított perben. Az ügyész állítása szerint a felvételen a sztár nemi erőszakot követ el áldozatán, aki a bíróságtól nevének visszatartását kérte.
Vágólapra másolva!

Mystikal ügyvédei szerint a rapper ártatlan, s a most felhozott vádak, miszerint megerőszakolta volna saját fodrásznőjét, igaztalanok, és kizárólag pénzszerzésre szolgálnak. A kereset szerint az eset július harmadikán, a sztár Baton Rouge-i otthonában történt, s a vádak szerint Mystikalnek két férfi is segédkezett.

A felvétel, amennyiben a bíróság hitelesnek fogadja el, tökéletes bizonyítékul szolgálhat az eljárás folyamán, állítja a rendőrség. Azon ugyanis végig követhetők az események, amint Mystikal - polgári nevén Michael Tyler - és két másik férfi fenyegeti, majd szexuális aktusra kényszeríti a fodrásznőt.

Mystikal-oldalhttp://getmusic.com/microsites/mystikal/index.htmlMi a véleményetek a nemi erőszakról? http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=42983

A nő vallomása szerint Mystikal azzal vádolta meg, hogy hamis csekkeket akart beváltani az ő aláírásával, s megfenyegette, feljelenti, ha nem fekszik le vele. Egy ideig csak szavakkal próbálkozott, végül, mikor látta, hogy nem megy semmire, segítséget hívott. A sztár és segítői annyira mókásnak találták a nemi erőszakot, hogy elhatározták, videóra is veszik. Ez lett később a vesztük, egy házkutatás alkalmával a rendőrség megtalálta a kazettát egy széfben.

A rappert 250 ezer dolláros váltságdíj fejében július 18-án hazaengedték. Amennyiben bűnösnek találják, a louisianai törvények szerint akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!