A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Bill Wyman hajlandó visszatérni a Stonesba

Vágólapra másolva!
Bill Wyman, aki csaknem tíz évvel ezelőtt lépett ki a Rolling Stonesból, azt nyilatkozta, ha megkérik, újra játszana régi zenésztársaival. Az együttesről szóló új könyvét reklámozó basszusgitáros szerint ez lenne az utolsó alkalom, hogy a zenekar tagjai közös turnén vehessnek részt.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA basszusgitáros, aki október 26-án töltötte be a hatvanhatodik életévét, nem sajnálja, hogy 1992-ben nem volt hajlandó végigcsinálni Mick Jaggerékkel a harmincéves jubileumi turnét. Wyman azonban legutóbb azt nyilatkozta, szép lenne legalább egyszer beszállni a Stones mostani, negyvenedik évfordulós turnéjába, amely szerinte bizonyosan az utolsó lesz.

Wyman napokkal a zenekarról szóló új könyvének megjelenése előtt elmondta, még egyik bandatagnak sem említette elképzeléseit, de ha megkeresnék, és megkérnék, akkor elgondolkodna a visszatérésen.

Miközben az együttes tagjai tavaly minden energiájukkal a Forty Licks turnéra készültek, Bill a bandáról szóló - tervei szerint utolsó - könyvén dolgozott. Az írás, amelynek Rolling With the Stones a címe, Wyman naplóin alapul, és átfogja egész életét, színes sztorikkal gazdagítva. Wyman átfogó történetet írt a bandáról, a könyvben többek közt szó esik a Stones egykori tagja, Brian Jones haláláról, a nőügyekről és a drogokkal való kapcsolatukról is.

leftItt rendelheti meg a 40 éves együttes felvételeit.http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=ROLLING+STONESA Rolling Stones lemezei

Wyman szerint akadnak majd olyanok, akik elégedetlenek lesznek a könyvvel, amely nem tartalmaz bizonyos, Stonesszal kapcsolatos történeket. A basszusgitáros azt mondta, a hiány oka, hogy sok legenda egyszerűen nem igaz, így a Mick Jaggerrel és Marianne Faithfull énekesnővel kapcsolatos érzéki történeteket is kitaláltak. Wyman a Stones gazdagságáról szóló történeteket is pontosítja. A rocker szerint, ami a pénzt illeti, a kezdetekben hiába tartotta őket mindenki multimilliomosoknak, pályájuk elején egyáltalán nem dúskáltak az anyagiakban.

Wyman interjújában mostani életéről elmondta, hogy boldogan él feleségével, Suzanne-nal és három lányával. A zenész éppen most fejezte be Anglia középkori történetéről szóló könyvét, de néha fellépéseket is vállal, Rhythm Kings nevű együttesével turnézik olykor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!