Zavargásokhoz vezetett a Guns 'N Roses-koncert

Vágólapra másolva!
Kisebbfajta lázadás tört ki Vancouverben, miután a Guns N' Roses együttes több ezer rajongója hiába várt Axl Rose énekes megjelenésére. A feldühödött tömeg ablakokat tört be és a rendőrséggel is harcba keveredett.
Vágólapra másolva!

Botránnyal indult a Guns 'N Roses észak-amerikai turnéja. A GM Palace névre hallgató vancouveri koncerthelyszín előtt már akkor elkezdődtek a gondok, amikor is a bejelentett időpontban még mindig nem nyitották ki a kapukat a közönség előtt. Mikor egy óra múlva megérkezett a hivatalos bejelentés, hogy a koncert elmarad, elszabadultak az indulatok. A feldühödött tömeg perceken belül már a torlaszként felállított rácsokkal tört-zúzott a környéken, ablakokat törtek be és autókat rongáltak meg.

Hallgassa otthon a Guns albumait!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=ROSESROCK & ROLL FOREVER!!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31477

A rendőrség megpróbálta feloszlatni a randalíro-zók hadát - több-kevesebb sikerrel. A huligánok-ká vált rajongók kövekkel dobálták meg a GM Palace parkolójából a kivezényelt csaknem száz rendfenntartót. Több mint egy óra alatt sikerült csak a zavargásokat elfojtani, tizenkét embert letartóztattak, többek között vandalizmus és engedély nélküli gyülekezés vádjával.

Az együttes szóvivője szerint az énekes Axl Rose azért nem érkezett meg, mert a Los Angeles-i repülőtérről a rossz időjárás miatt nem indultak a repülőgépek. A Guns N' Roses egyébként híres arról, hogy tagjai időnként elfelejtenek elmenni saját koncertjeikre vagy jóval a hivatalos időpont után kezdenek. Augusztusban a Carling Weekend Leeds Fesztiválon Axl kétórás késés után maga jelentette be: ő maga fog lázadást kelteni, ha nem hagyják a tervezett teljes koncertet leadniuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről