A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Német huligánok pofozták fel Liam Gallaghert

Vágólapra másolva!
Lemondani kényszerült vasárnapi koncertjét az Oasis, miután Liam Gallaghert, az együttes frontemberét eleddig ismeretlen okból néhány müncheni fiatal alaposan helybenhagyta. Más csapattag nem sérült meg a verekedésben, testőreiket viszont eszméletlenre verték.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Liam a mikrofon mögött

Rájár a rúd minden britpop koronázatlan királyára, az Oasisre. Nemrégiben a Gallagher fivérek vesztek össze - a világ helyett ezúttal egymással -, s a jelek szerint annyira komolyan gondolták, hogy Liam többször is közhírré tette: többé nem tekinti fivérét a csapat tagjának. A gyógyulni nem akaró lelki sérülésekre alig két hónappal később ennél is komolyabb támadás érte az együttes integritását: eleddig ismeretlen okból néhány müncheni fiatal vasárnap rátámadt Liamre a müncheni éjszakában.

Az Oasis hivatalos oldala a következőképpen reprodukálja az eseményt: Liam, valamint Alan White dobos két testőrük kíséretében békésen mulatott egy müncheni klubban, amikor is minden előzmény nélkül egy csapat huligán támadt rájuk. Az énekes számos sebet szerzett, többek között a fején is megsérült. Jó pár foga kitörött, azóta is kórházban kezelik. A dobosnak sikerült futva elmenekülnie. A két biztonsági embert eszméletlenül szállították kórházba.

A támadók eltűntek, mielőtt a rendőrség a helyszínre érkezett, így hát az Oasis-tagokat vették őrizetbe az eset után. A kikérdezések után elengedték őket, ellenük vádat nem emeltek. Az együttes németországi koncertjeit egyelőre nem mondta le, bár a ma esti hamburgi fellépést elhalasztották.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!