A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jimi Hendrix új nyughelyet kap

Vágólapra másolva!
Jimi Hendrix rokonai úgy döntöttek, újabb és impozánsabb nyugvóhelyet építenek a legendás rockzenésznek, hogy rajongói méltóbb körülmények között emlékezhessenek meg a zenészről.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO

A néhai rocksztár, Jimi Hendrix új sírhelyet kap áprilisban, hogy rajongói méltó körülmények között emlékezhessenek meg a legendás zenészről.

A nyughely fölé gránitlapokkal fedett kupolát emelnek majd, a sír pedig többszínű márványból készül, rajta a gitáros bronzszobrával. A sírt a zenész szülőhelye, Seattle közelében, a Greenwood Memorial Park And Cemetery-ben állítják fel.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.html

"Minden évben többezer ember látogatja a kegyhelyet, amelynek következtében képtelenség volt körbejárni, akkora volt a sár körülötte. Nem volt méltó hely a megemlékezésre. Az édesapánk tavaly akarta megcsináltatni, de sajnos már nem tudta elkezdeni" - nyilatkozta Jimi féltestvére, Janie Hendrix. Az 1970-ben, Londonban elhunyt zenész földi maradványait - édesapja Al Hendrix és mostohaanyja, Ayako "June" Hendrix hamvaival együtt - már áthelyezték új nyugvóhelyére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!