A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Robbie Williams filmje a Village People-ról

Vágólapra másolva!
Robbie Williams felfedte rajongását a 80-as évek diszkókorszaka, azon belül is a Village People elnevezésű együttes iránt. A popsztár kifejtette: a zenekar tagjai kivételes tehtségek voltak - a diszkózene markáns személyiségei, akik megérdemlik, hogy film készüljön róluk. Robbie szerint ő maga lenne a legalkalmasabb arra, hogy eljátssza Randy Jones, a cowboy szerepét.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams szívesen részt venne a főként a 70-es, és a 80-as években népszerű, diszkózenét játszó Village People-ról szóló film elkészítésében - adta hírül a Daily Star.

Az énekes több mint 230 millió forintnak megfelelő összeget áldozna arra, hogy megszerezze a film forgalmazási jogát, amennyiben ő lehet a jelenleg előkészület alatt álló produkció művészeti tanácsadója.

A filmes szakma néhány (meg nem nevezett) képviselőjének nyilatkozata szerint a popsztárnak nem lesz nehéz dolga a filmstúdiókkal, mivel a Moulin Rouge és a Chicago sikere óta bármelyikük szíves-örömest előrukkolna egy újabb zenés filmmel.

"A Village People tagjai igazi bálványok voltak, a diszkóstílus meghatározó egyéniségei. Nagyon jó filmet lehetne róluk készíteni, és meg is érdemelnék" - lelkendezett Robbie, aki amellett, hogy tevékenyen részt vesz majd a film elkészítésben, az egyik szerepet is magára osztaná. Reményei szerint ő alakítja majd az együttes egyik tagját: Randy Jonest, az In The Navy és a YMCA című, a maga idejében hatalmas slágerekből ismert cowboyt.

"Volt néhány 'meleg' a zenekarban, de voltak olyanok is, akik nem voltak azok. Ettől függetlenül nagyon tehetségesek voltak, értették a dolgukat. Ez a film jár nekik, és én meg is fogom csinálni" - tette hozzá az énekes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!