Iggy Popnak a Sum 41 írt dalt

Vágólapra másolva!
Iggy Pop a Sum 41-nal vonult stúdióba, hogy felvegyenek egy dalt a punk nagy öregje készülő új lemezére, a Skull Ringre. A számot nagy meglepetésre az ifjú popunk banda énekese írta.
Vágólapra másolva!

A Little Know It All című számot, mely minden bizonnyal felkerül majd Iggy Pop új lemezére, a Sum 41 frontembere, Deryck Whibley és a banda menedzsere, Greig Nori írta. Iggy Pop, akinek azonnal megtetszett az együttműködés ötlete (melyet egyébként a közös kiadó, a Virgin producerei eszeltek ki), no meg a szám maga, pusztán névadóként működött közre.

A Rolling Stone zenei magazinnak nyilatkozva Nori elmondta: nem akartak Iggynek valami Blink 182 vagy Sum 41 jellegű dalt írni, amivel úgyis csak lejáratná magát. Ehelyett a hozzá jobban illő, energikus, de lassabb és rockosabb hangzás mellett döntöttek.

Whibley, a dalt társzerzőként jegyző frontember elmondta, hogy szerinte Iggy egyáltalán nincs tisztában saját szerepével és befolyásával. "Amikor először találkoztunk, úgy mutatkozott be, hogy nem tudja, ismerjük-e, de valamikor volt néhány jobb száma, amit még egy Stooges nevű bandával csinált. Mondta, nem tudja, ismerjük-e, de tud hozni néhány lemezt..."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről