A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tovább él a Bee Gees

Vágólapra másolva!
A híresztelésekkel és a találgatásokkal ellentétben mégsem oszlik fel a Gibb fivérek együttese, amely a világkörüli turnét tervez. 
Vágólapra másolva!

A spanyol EFE hírügynökség jelentése szerint tovább működik a hetvenes években csúcsra ért Bee Gees zenekar, amelynek egyik tagja, Maurice Gibb év elején halt meg.

"Maurice halála után átbeszéltük a lehetőségeket, és a folytatás mellett döntöttünk. A Bee Gees valaha duóként is működött, és a sors iróniája, hogy végül megint azzá lett" - mondta Barry Gibb az egyik madridi rádiónak adott interjújában. A világsztár elmesélte, hogy ő és bátyja, Robin - Maurice ikerpárja - nagyon összetörtek testvérük halálakor és még most is szenvednek a hiánya miatt. "A szörnyű tragédia után a sokk miatt többször is kijelentettük: a Bee Gees nincs tovább. Ám tudjuk, Maurice is azt akarná, hogy tovább éljen a banda" - mondta Barry Gibb.

Robin és Barry legközelebb két hét múlva Miamiban találkoznak, hogy részletesen megtervezzék az együttes programját. Nem kizárt, hogy testvérük emléke előtt adózva hamarosan világkörüli turnéra indulnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!