A Coldplay énekese bosszút állt a fotóson

Vágólapra másolva!
Chris Martin, a Coldplay frontembere épp az ausztráliai Sydneytől északra fekvő Byron Bay egyik strandján szörfözött, mikor megpillantotta az őt fotózó újságírót. Mire a fotós visszaért a kocsijához, az énekes bezúzta a szélvédőjét, és leeresztette a kerekeit.
Vágólapra másolva!

Jon Lister, egy ausztrál lesifotós feljelentést tett a rendőrségen Chris Martin, a Coldplay énekese ellen. Greg Carey nyomozó elmondta: a zenész épp a Sydneytől északra fekvő Byron Bay egyik strandján szörfözött, mikor megpillantotta az őt fotózó újságírót. Mire a lesifotós visszaért a kocsijához, Chris bezúzta annak szélvédőjét, és leeresztette a kerekeit.

A 26 éves zenész kihallgatásakor nem is próbálta tagadni a történteket. "Mr. Martin elismerte: elveszítette az önuralmát, amikor megpillantotta a fotóst, mivel az már hosszú ideje zaklatta őt. Ezért törte be a kocsi szélvédőjét, és engedte ki a kocsi kerekéből a levegőt" - mondta Greg Carey.

A Coldplay frontemberének ügyét október 8-án tárgyalják a helyi bíróságon, ám, tekintettel arra, hogy az énekes minden valószínűséggel nem tartózkodik majd a kontinensen, a hatóságok engedélyezték, hogy törvényes képviselője jelenjen meg helyette a bíróságon.

Chris Martin és csapata a Sydneyben rendezett Splendour in the Grass fesztiválra érkezett Ausztráliába. Az incidens - amelyről nem tettek említést az egyórás koncert során - csupán néhány órával a fellépés előtt történt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről