A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Robbie Williamst megtámadta egy rajongója

Vágólapra másolva!
A popzenésznek erőszakkal kellett visszatartania egy megvadult rajongóját, aki egy fellépés közben molesztálni kezdte. Robbie a hajánál fogva fékezte meg a túlzottan lelkes hölgyet.
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
A nők bálványa

Az énekes az Amsterdam Arenaban lépett fel, s a koncert keretében egy fiatal, Sabine nevű lányt húzott fel magához a színpadra. A Radio 1 brit rádióállomásnak adott interjújában azonban elmondta, megbánta ezt az akciót, amikor a lány vonaglani kezdett rajta.

Robbie Sara Cox műsorvezetőnek elárulta, minden koncertjén felhúz valakit magához a színpadra.

"Volt már olyan lány is, aki vélhetőleg nem mosdott már egy ideje, és elég erős szaga volt" - nyilatkozta Robbie. "Sabine esetében biztosra akartam menni, ő volt ugyanis a legcsinosabb a tömegből. Ahogy feljött a színpadra, benyúlt a nadrágomba, a nyelvét bedugta a számba, s megpróbálta letépni rólam a mellényemet. Mindezt miközben énekeltem."

"Később körém fonta a lábait, s elkezdett vonaglani. Megpróbáltam lefejteni magamról, de csak gyorsabban vonaglott. Egyébként nem lett volna vele problémám, de mégis ott állt 60 000 ember a színpad előtt, szóval elkezdtem húzni a haját. Ez lehetne akár nagyon erotikus is, azonban tényleg azért húztam szegény lány haját, hogy szálljon már le rólam."

Robbie Williams linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Robbie_Williams

"Amikor egy vihar közepén állsz, nem is gondolod, mekkora is ez a vihar valójában. Időről időre megkérdezem magamtól, kik is játszanak stadionokban. Jacksonék, Madonna, a U2, és ilyenkor rájövök, rengeteg ember jár a koncertjeimre. Sajnos nem láthatom magamat kívülről, hogy mit is jelentek az embereknek. Megszédít a siker…de ezt jó értelemben mondom."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!