A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jön az új Limp Bizkit-album

Vágólapra másolva!
Szeptember 22-én jelenik meg a Limp Bizkit új albuma Results May Vary címmel. A "letisztult hangzású" nagylemezen már az együttes új tagja, Mike Smith gitározik.
Vágólapra másolva!

Szeptember 22-én jelenik meg a Limp Bizkit új albuma Results May Vary címmel. A nagylemezen szereplő dalokat már az új gitárossal, Mike Smith-szel vették fel egy Los Angeles-i stúdióban.

"Mindnyájan úgy érezzük, hogy a zenekar hangzása most vált teljessé, és tartoztunk annyival a rajongóinknak, hogy a lehető legjobb albumot készítsük el" - kommentálja az albumot Fred Durst, a zenekar frontembere. Külön érdekesség, hogy az albumon szereplő Eat You Alive című dalhoz készült videoklipben - amely már itthon is látható a VIVA televízión - Thora Birch, az Amerikai szépség című film sztárja is szerepel.

Limp Bizkit - Eat You Alive:

Real Video: modem - szélessáv
Windows Media: modem - szélessáv

Az együttes első albuma 1997-ben jelent meg Three Dollar Bill Y'All címmel, amely 1,5 millió példányban kelt el. Két évvel később adták ki Significant Other című albumukat. Az ő nevükhöz fűződik a Mission Impossible című film zenéje is. 2000-ben kiadott nagylemezük, a Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water ismételten hatalmas sikert hozott, megjelenésekor rögtön az amerikai listák élére került, kisvártatva platinalemez lett. Az ő nevükhöz fűződik a Mission Impossible című film zenéje, a Take A Look Around is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!