A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Barbra Streisand paparazzók miatt aggódik

Vágólapra másolva!
Pert veszített Barbra Streisand világhírű énekes-és filmszínésznő egy Los Angeles-i környezetvédővel szemben, akit azért perelt be, mert az illető a kaliforniai tengerpart védelmét szolgáló kampányának internetes honlapjára feltette a művésznő malibui villájáról készült légi felvételt is.
Vágólapra másolva!

Streisand a magánélethez való jogának megsértésére hivatkozva 10 millió dollár kártérítést követelt Kenneth Adelman környezetvédőtől, a bíróság azonban elutasította a művésznő keresetét, és a perköltségek, 177 ezer dollár megtérítésére kötelezte őt. Az ügyben eljáró bírói testület szerint Adelman nem sértette Streisand személyiségei jogait, és ezért kártérítés sem illeti meg őt.

A per során a világhírű színésznő azzal érvelt, hogy a háza fotójának a honlapon való közzététele az amúgy is csak az alkalomra váró lesipuskás fotósoknak a malmára hajtja a vizet.

Kenneth Adelman, egy tehetős nyugdíjas szoftverfejlesztő vállalkozó viszont azt hangsúlyozta, hogy a Streisand-villa képét a kaliforniai tengerparti környezet megóvását célzó, átfogó jellegű, tudományos kutatásai illusztrálásaként tette közzé. Mint mondta, bár a fotó a villának az utcáról nem látható részeit is bemutatja, maga a "honlap egyáltalán nem Streisandról, hanem a kaliforniai tengerpartról szól, amelynek a művésznő csak egy igen-igen apró alkotórésze."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!