A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Sztárpalánták a kifutón

Vágólapra másolva!
Bár a nyár nem a divatbemutatók főszezonja, a sztárpalánták nem csillapodó lelkesedéssel vetik magukat a divat világába. Paul McCartney, Mick Jagger vagy Jack Nicholson lányai a biztos receptet választották: a divat világában ugyanis is adu ászok a híres emberek csemetéi. Ez egyben az utódok gondja is, hiszen nem érzik objektívnek a kiváló szakemberek ítéletét sem, hiszen ők gyakran a papa vagy a mama jó ismerősei.
Vágólapra másolva!

Jerry Hall és Mick Jagger lányától, Elizabeth-től igazán nem áll távol a kifutó világa, hiszen a mamája a világ tíz legfelkapottabb manökenje közé tartozott, és a Jagger név sem hangzik rosszul.

Jennifer Nicholson nem annyira a kifutóra termett, mint inkább a rajzasztal mellé. A legendás Szelíd motorosok-ban feltűnt, Oscar-díjas Jack Nicholson lánya 39 éves, de egyáltalán nem érzi, hogy késő lenne elkezdenie karrierjét a divat világában mint tervező.

Ivanka Trump, a dúsgazdag Donald és Ivana Trump lánya manökenként dolgozott egy ideig, de különösebben nem lelkesedett a dologért - nincs is nagy szüksége a zsebpénzre.

Stella McCartney más eset: ő valóban nagy sikerű kollekciókat tervez, amelyhez van elég fantáziája és pénze. E tekintetben kétségkívül könnyű a dolga, hiszen ha a cége csődbe jut, akkor segít a papa, aki a világ leggazdagabb zenészeinek egyike. Stellát a parfümök világa is elcsábította - erősítve ezzel öltözékei hírnevét. Azt mindenesetre már senki nem vitatja, hogy egyike a leghíresebb brit divattervezőknek.

A nagy divatbemutatók rendezői mindenesetre kapva kapnak a hírességeken, akár a kifutón láthatók, akár a nézőközönség soraiban foglalnak helyet. A sztárok ugyanis - ha éppen nem közreműködői valamelyik nagy show-nak - komoly pénzeket (vagy ruhákat) kapnak egyes tervezőktől, ha jelenlétükkel emelik az esemény rangját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!