Csábos táncosok és életszagú sztárkövető

Vágólapra másolva!
Táncreakció címmel új tehetségkutató indul a csatornán, melyhez hasonlót a világban már több helyen sugároztak nagy sikerrel. A VIVA ugyanakkor megvette a Da Ali G Show 12 részét is, de nem csak a szókimondó, vicces rapper tűnik fel a képernyőn: kamerákkal követik majd hírességek, neves zenészek, tévések, sportolók hétköznapjait.
Vágólapra másolva!

A VIVA stábja egy táncverseny keretein belül válogatja ki a legjobb mozgású fiatalokat. Az első nagy rosta után kilencven versenyző vehet részt a hat hétig tartó selejtezőn. A naponta jelentkező műsorban, minden nap hárman mérhetik össze tehetségüket, és rátermettségüket.

Nem csak társaikkal kell felvenniük a versenyt, hanem a zsűri és a tévénézők szimpátiáját is el kell nyerniük, hiszen lesz majd lehetőségük sms-üzenetekkel visszaszavazni a már kiesetteket - így egy gazdagabb baráti körrel rendelkező, ám szerfelett ügyetlen versenyző akkor is továbbjut, ha már belépésnél elesett a küszöbben. Ez egy ilyen világ.

A döntőbe jutott hat versenyző együtt költözik be egy panzióba, ahol a nagy megmérettetéshez minden feltételt biztosítanak a számukra, hogy kiderüljön: ki a legjobb. Az összezártsággal természetesen együtt jár a feszültség és az előre kiszámíthatatlan emberi reakciók megnyilvánulása is. Kialakulhatnak köztük ellentétek, barátságok vagy akár szerelmek is. A műsor egyik házigazdája egy vendég-műsorvezető, Puskás Balázs lesz. A VIVA már megszokott műsorvezetői is feltűnnek majd a műsorban, Balázs állandó társa Ada lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!