Nevet vált Geri Halliwell, az egykori Spice Girl

Vágólapra másolva!
Geri újfent előveszi alpinista felszerelését és elindul, hogy megmássza a csúcsokat, felérjen a toplisták élére. A cél érdekében mindent: most rövidebb névvel indul, hátha ez bejön. Semmi nem a régi.
Vágólapra másolva!

A korábbi Spice Girl, Geri Halliwell - aki egykor Ginger Spice néven lett közismert - ezúttal elhagyja vezetéknevét, írja a Sun. Új albumának és kislemezének promóciós útjára már egyszerűen csak Geriként indul el, a Halliwell már a bőröndbe sem kerül be. Hogy azért mégse legyen annyira szimpla a név, a "Geri"-t eztán szigorúan csillaggal kell írni, a szóvégi "i" pontja helyén. A jövő hónapban megjelenő Ride It címet viselő kislemez már így jelenik meg.

Nem ő az egyetlen popsztár, aki mostanában névváltoztatáson töri fejét. Mint az egykori Spears kisasszony legújabb nyilatkozatából kiderül: eztán Britney Federline néven fut, s többek közt ezt is megünneplendő egyhetes bulit rendez Hawaiin.

Madonna is újított: az illedelmes, szerény zsidó leány, Eszter nevét kívánja felvenni - derült ki abból az interjúból, melyet az ABC amerikai televíziós csatorna készített az énekesnővel. A 45 éves popsztár hangsúlyozta, hogy egyelőre nem kívánja hivatalosan is használni az Eszter nevet, csupán a benne rejlő szellemiséget kívánja követni. Mint azt már korábban többször is kijelentette, az elmúlt időben rengeteget tanulmányozta a Kabbalát, és a zsidó miszticizmus is nagy hatással van rá, ezért esett a választása az Eszter névre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!