Anastacia Budapestre készül

Vágólapra másolva!
Anastacia jövőre jön a fővárosba: február 17-én a Budapest Sportarénában ad koncertet, európai körútja keretében.
Vágólapra másolva!

A New Yorkban felcseperedett énekesnő meglehetősen későn, harmincéves kora táján tűnt fel a nemzetközi popszínpadon. Néhány éve az Arany Zsiráf díjkiosztó gáláján már adott csipetnyi ízelítőt képességeiből, s idei európai turnéjának sikere nyomán határozott úgy, hogy újrázik az öreg kontinensen.

Ebben az évben összesen 29 teltházas koncertet adott, és a Clear Channel Entertainment ennek nyomán kezdett hozzá a 27 állomásból álló újabb turné megszervezéséhez. Az első koncert helyszíne Antwerpen (Belgium), időpontja február 4. A jegyek árusítása a koncertekre máris megkezdődött. Magyarországon a Ticketpro hálózatán keresztül lehet belépőkhöz jutni.

Az énekesnő is jól érezte magát a koncerteken, így örömest engedett rajongói kérésének. Első turnéjáról Anastacia elmondta: ez volt a legnagyobb élmény, amelyet a stúdión kívül tapasztalt. Kijelentette: szíve szerint most már folyamatosan úton lenne, és nagyon örül, hogy új koncertdátumokat jelöltek ki.

Anastacia immár harmadik albumán van túl, s a nevét viselő album már háromszoros platinalemez. Kevesebb, mint hét hónap leforgása alatt egyedül Angliában egymilliónál több lemeze talált gazdára. Az albuma és a Left Outside Alone című kislemez is a tízes listákra került, 7 héten át az 5 legjobban fogyó hanghordozó között szerepelt, vezette is a dance-lemezek listáját.

A Left Outside Alone mellett albumáról további két kislemez lett hatalmas siker: a Sick and Tired és a Welcome to my Truth című dalai szintén meghódították a közönséget. Korábban az I'm Outta Love és a Paid My Dues című dalokkal hívta fel magára a figyelmet, mindkettő szintén platinalemez volt, az előbbi dal a Billbard listáján a második helyig jutott. A Not That Kind és a Freak of Nature című korábbi albumaiból világszerte több mint 10 millió kelt el, és Anastacia 2001-ben a legjobb popénekesnőnek járó szobrocskát hozta el az MTV díjátadóról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!