A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Hétfő hajnalban két férfi tört be a pár Chalfont St. Peterben, Buckinghamshire-ben található angliai vidéki kúriájába. A már idősödő pár fel is ébredt, s valaki a házból el is kapta az egyik betörő grabancát, annak azonban sikerült megszabadulnia és kiugrania egy tíz méter magas ablakból.
Vágólapra másolva!

Ékszereket és némi készpénzt rabolt el az a két férfi, aki hétfő hajnalban hatoltak be az egykoron csak az önpusztítás és az éledező heavy metal sztárjaként, manapság leginkább csak a családi realityjének főszereplőjeként ismeretes Ozzy Osbourne angliai kúriájába. Ozzy és felesége Sharon felébredt a riasztók zajára, s a rendőrség elmondása szerint valaki el is kapta az egyik betörőt - angol bulvárlapok feltételezései szerint maga a Sötétség Fejedelme, bár ezt senki sem erősítette meg.

A betörők létrával másztak fel a második emeleti ablakhoz és "nagy mennyiségű ékszert" raboltak el Sharon gyűjteményéből. A pár egyébként az X-Factor nevű tehetségkutató show-t vezényli le a szigetországban.

Kapcsolódó hír, hogy Ozzynak elege lett a természetesen az Osbournes című televíziós valóságshow-ból. Mint pénteken egy interjúban elmondta: egy 25 perces epizód felvételére rámegy az egész nap, s ezt már nagyon unja. Nem tetszik neki az sem, hogy az egész házban folyton kamerákba botlik az ember. A család főnökeként számontartott Sharon is egyetért a helyzet megítélésével, hozzáfűzve még: most mindenki valóságshow-t csinál, ideje váltani.

Ezek szerint a csúcson kell abbahagyni, vagy talán azért, mert hamarosan már itt is van a Battle for Ozzfest című tehetségkutató verseny az MTV-n, amelyben fiatal zenekarok csatáznak Ozzy és Sharon vigyázó szemei előtt. A győztes jutalma - a készpénz, a felszerelés és a lemezfelvételi lehetőség mellett -, hogy részt vehet a 10 éves Ozzfest utazó rockcirkusz jövő évi jubileumi koncertkörútján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!