The Hives - új lemez és DVD

Vágólapra másolva!
Koncert-DVD-vel jelentkezik a világ legjobban öltözött zenekara, a svéd Hives. A Szigeten is látott együttest napjaink legjobb koncertzenekarai között is jegyzik, a kiadvány egy belgiumi fellépést örökít meg.
Vágólapra másolva!

Az öttagú Hivest az amerikai Spin magazin például már kikiáltotta a világ legjobb koncertzenekarának, és ezzel a véleményével korántsem volt egyedül, mégis mostanáig várni kellett a fiúk első olyan kiadványára, amely megörökít egyet ezek közül a hamisíthatatlan hangulatú koncertek közül.

A héten nálunk is megjelenő Tussels In Brussels című DVD-n egy brüsszeli fellépésen kívül egy harmincperces film is található majd, DW Johnson's The Hives, Hinduism, & Me címmel. A filmet Kalle Haglund rendezte, és a zenekar hírnévig tartó rögös útját követi nyomon, kezdve a tagok szülővárosában, Fagerstában felvett régi koncertekkel. Ezen és a 64 perces koncerten kívül látható még néhány videoklip is, köztük olyan, eddig nem látott videók, mint az A Little More For A Little You és az Abra Cadaver.

A zenekarral kapcsolatos hír továbbá, hogy világ körüli turnéjuk végeztével a tagok most pihennek egy keveset, és januárban újult erővel látnak hozzá a következő albumuk felvételi munkáihoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!