A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Elton John megszabadult a ruháitól

Vágólapra másolva!
Az extravagáns ruháiról ismert sztár jótékonysági akcióvá növesztette a tavaszi nagytakarítást: a gardróbjából kiselejtezett több mint tízezer ruhadarabot egy különleges vásár keretében eladta, a bevételt pedig az AIDS megelőzésére és kezelésére szeretné fordítani.
Vágólapra másolva!

Az eladott ruhák között nemcsak a sztár, de férje, David Furnish viselt darabjai is szerepeltek - a nyolcdolláros pólóktól az ötvendolláros szatén alsóneműkön át a kétezerötszáz dollárt érő, egyedi tervezésű kabátokig rengeteg divattervező munkájával találkozhattunk.A kollekció legérdekesebb darabja kétségkívül az a rózsaszín öltöny volt, amelyet a 2001-es Grammy-díj átadásakor viselt a sztár.

Elton John még 1992-ben hozta létre alapítványát, amely az AIDS-betegek segítését célozta meg - a szervezet létrejöttének közvetlen előzménye az volt, hogy az énekes egyik barátja, Ryan White AIDS-ben halt meg. A sztár azóta kb. kilencvenmillió dollárt gyűjtött össze az ebben a betegségben szenvedők számára, de az anyagi segítségen túl jelentős felvilágosító tevékenységet is végzett annak idején, amivel sikerült is eloszlatnia néhány tévhitet az AIDS-szel kapcsolatban.

Az alapítvány nagyszabású akciói közé tartozik - a jótékonysági koncertek és az utóbbi évek Oscar-vacsorái mellett - a ruhavásár is, amelyet idén ötödik alkalommal rendeztek meg. Az Elton szekrényeként emlegetett ideiglenes boltot ezúttal New York-ban állították fel, de a korábbi évek során Londonban és Atlantában is tartottak már kiárusítást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!