A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Elpusztult Michael Jackson Thriller nevű tigrise

Michael Jackson
Vágólapra másolva!
A Jackson legsikeresebb lemezéről elnevezett ragadozó még a popsztár életében a Neverland birtok lakója volt.
Vágólapra másolva!

A 13 esztendős, 170 kilós állat Tippi Hedren színésznő és állatvédő kaliforniai állatmenhelyén múlt ki szerdán tüdőrák következtében. Az állatot felboncolták, majd elhamvasztották. A menhely dolgozói később privát búcsúztatás keretében temetik el az állat maradványait a telepnek erre a célra fenntartott részén. Thriller fivérével, Sabuval 1998. november 20-án született, és 2006. május 4-éig élt Michael Jackson birtokán. Amikor a sztár elhagyta Neverlandet, állatorvosa felkérte Hedrent, hogy adjon helyet a nagymacskáknak a Los Angelestől 50 kilométerre fekvő menhelyén.
A birtok egyéb állatait, a zsiráfokat, flamingókat, orángutánokat, elefántokat, valamint sok tucatnyi hüllőt egyéb amerikai menhelyek fogadták be.
Hedren elmondta: a 2009-ben elhunyt Jackson gyakran emlegette állatait, de sohasem érdeklődött utánuk, és adománnyal sem járult hozzá menhelyi gondozásukhoz. Egy évvel a tigrisek megérkezése után Thrillerről és Saburól készült fotókat és pólókat küldtek Jackson gyerekeinek, de semmiféle választ nem kaptak - mondta el az adományokból fenntartott menhely vezetője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!