Michael Jackson lánya öngyilkos akart lenni

Vágólapra másolva!
Sikertelen öngyilkosságot hajtott végre Michael Jackson 15 éves lánya. Paris Jackson az édesanyja szerint mostanában sok mindenen átment.
Vágólapra másolva!

Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson 15 éves lánya. Paris Jacksont szerdán egy Los Angeles-i kórházba szállították be - tájékoztatta az édesanyja, Debbie Rowe az Entertainment Tonight tévéműsort. Paris a második a három Jackson gyerek közül. Mint anyja elmondta, a kamasz lány "mostanában sok mindenen átment".

Rowe a jogi képviselője útján megköszönte a Parisszel együtt érző jókívánságokat, és arra kért mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét.

Az öngyilkossági kísérletről elsőként hírt adó TMZ.com celebportál meg nem nevezett forrásból úgy értesült, hogy Paris Jacksont hajnali 2 órakor szállították el mentővel otthonából, a kaliforniai Calabasasból.

A 2009-ben elhunyt Michael Jackson 1996 és 1999 között volt házastársa Rowe-nak, akitől két gyermeke született: Prince Michael 1997-ben, Paris pedig 1998-ban. A popsztárnak később egy harmadik gyermeke is született, Prince Michael II., akit gyakran emlegetnek Blanketként.

A váláskor Rowe lemondott a gyermekei felügyeleti jogáról, de az utóbbi időben javult a kapcsolata a lányával.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!