Taylor Swift sztárparádés klipjében hemzsegnek a gyönyörű nők

taylor swift, bad blood
Vágólapra másolva!
Hatalmas felhajtás után végre bemutatták Taylor Swift Bad Blood című számát, amit vélhetően az év legnagyobb szabású videójának szántak.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan szivárogtak a hírek, hogy milyen vendégszereplők mondtak igent a klipre, és most végre teljes a lista.

A Bad Bloodban felbukkan többek között Cindy Crawford és Jessica Alba, Cara Delevigne és Karlie Kloss szupermodellek, Ellie Goulding, Selena Gomez és Haylay Williams, énekesnők, és van elmaradhatatlan magyar szál is, Mariska Hargitay személyében.

A dalba ráadásul beszállt Kendrick Lamar is, aki az utóbbi idők legfelkapottabb rapper, és sokan úgy tartják, hogy az idei lemeze az év, sőt rögtön az évtized albuma lett.

A klipet Joseph Khan rendezte, aki a Blank Space-t is forgatta Taylor Swiftnek, de korábban olyan nagyköltségvetésű klipetek is csinált már, mint a Backstreet Boys Larger Than Life-ja, a Muse Knights of Cydoniája és Britney Spears Toxicja.

A videóban egy szuper bérgyilkoscsapat kiképzését mutatják be, amihez sokat merítettek a Bosszúállókból, a Mátrixból, akad benne egy-két utalás az Ötödik elemre, a Sucker Punchre és a Kill Billre is, de valószínűleg még sokáig lehet folytatni a sort.

Erről a hatalmas sztárkavalkádról akaratlanul is Michael Jackson Liberian Girlje jutott eszünkbe, ahol Steven Spielbergtől Whoopi Goldbergen át John Travoltáig rengetegen biztosították az énekest hihetetlen rajongásukról és jófejségükről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!