A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Orbán Viktor nem megy a Szigetre

Orbán Viktor beszél előadás FOTÓ ÁLTALÁNOS gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása miniszterelnök MOZOG politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY TÁRGY ÖLTÖZÉK laza öltözék Tusnádfürdő, 2014. július 26.
Orbán Viktor miniszterelnök a 25. Bálványosi Nyár
Tusnádfürdő, 2014. július 26. Orbán Viktor miniszterelnök a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadásán az erdélyi Tusnádfürdőn 2014. július 26-án. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Nem látogat ki a Sziget Fesztiválra Orbán Viktor, legalábbis a "dolgok mostani állása szerint" - közölte az Origo kérdésére a miniszterelnök sajtóstábja. Kormányfőként korábban Gyurcsány Ferenc például megfordult a fesztiválon.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, nem megy a Sziget Fesztiválra Orbán Viktor miniszterelnök, pedig sajtóhírek szerint a biztonságáról gondoskodó Terrorelhárítási Központ (TEK) felkészült erre az eshetőségre is.

A dolgok jelen állása szerint

Noha szerda délelőtt nagyon nyüzsgött a VIP a Sziget Fesztiválon, úgy tűnik, nem azért, mert Orbán Viktor érkezésére számítanak. A Miniszterelnöki Sajtóiroda legalábbis az Origo kérdésére közölte: "a dolgok mostani állása szerint nem látogat ki" a kormányfő a rendezvényre.

Orbán Viktorra a jelek szerint hiába várnak a szigetlakók Forrás: MTI/Beliczay László

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem változhat a helyzet, úgyhogy elképzelhető, hogy a hét végéig tartó fesztiválon mégis felbukkan a miniszterelnök. A hírek szerint a miniszterelnök személyi védelmét ellátó TEK "ugrásra készen várja", ha esetleg Orbán mégis úgy döntene, ellátogat a rendezvényre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!