A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Beteg gyerekeken segít a siófoki PLÁZS

plázs
Beteg gyerekeken segít a siófoki vízparti szórakozóhely, a PLÁZS.
Vágólapra másolva!
Jótékonysági akcióval és aukcióval segíti a siófoki kórház gyerekosztályát Siófok legnépszerűbb vízparti szórakozóhelye, a PLÁZS. A segíteni vágyó látogatóknak mostantól a szezon végéig lesz lehetőségük a helyszínen adományozni a gyerekosztály javára. Augusztus 27-én, Demjén Ferenc ingyenes „nyárzáró" koncertje előtt pedig 27 fotóritkaság kerül kalapács alá, és az árverés teljes bevételét szintén a beteg gyerekeknek ajánlja fel a PLÁZS.
Vágólapra másolva!
Beteg gyerekeken segít a siófoki vízparti szórakozóhely, a PLÁZS. Forrás: STEREOTEAM/Berta Sandor /// Info@Stereoteam.Hu

Jótékony célú gyűjtést indítanak a siófoki PLÁZSon, amelynek

teljes befolyó összegével a helyi kórház gyerekosztályát segítik.

„A szezon végéig várhatóan még több tízezer vendég fordul meg a PLÁZSon,

– mondja Barna Sándor, a PLÁZS egyik tulajdonosa, aki saját gyűjteményének 27 művészi fotóját is felajánlotta egy árverésre. A fotók augusztus 27-én, a PLÁZS nyárzáró koncertje előtt kerülnek kalapács alá, a befolyt összeg pedig szintén teljes egészében a beteg gyerekek gyógyítását, ápolását segíti majd.

„Szeretnénk, ha sokan tudnának eljönni az árverésre illetve minél több adomány gyűlne össze, ehhez mi azzal is hozzájárulunk, hogy

a nyárvégi Demjén-koncert ingyenes lesz

a vendégeink számára"- teszi hozzá Barna Sándor.

A szervezők célja, hogy a Jótékonysági Nap támogatásából is felújított kórházi betegszobák olyan otthonosak legyenek, mint a kis betegek otthoni szobái. Ezért azt kérik, hogy a PLÁZS vendégei, a siófoki lakosok minél többen járuljanak hozzá a gyerekek megsegítéséhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!