A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szólólemezt ad ki az Oasis frontembere

Liam Gallagher, Oasis
British singer Liam Gallagher of the British band Beady Eye performs with his band during their Germany tour at the C-Club concert venue in Berlin, Germany, 2 July 2013. Photo: Jan-Philipp Strobel
Vágólapra másolva!
Liam Gallagher bejelentette, hogy saját albumot készít, viszont azt állítja, ez nem jelenti azt, hogy szólókarrierbe kezdene.
Vágólapra másolva!

Az Oasis korábbi énekesének várhatóan 2017-ben jelenik meg önálló lemeze, amelyen 10 vagy 11 általa írt dal lesz hallható. Liam Gallagher a Q magazinnak beszélt az albumról, amelynek dalai szerinte viccesek lesznek, és jól hangzanak majd. Azt a felvetést viszont visszautasította, hogy ezentúl szólóban fog zenélni.

Liam Gallagher előző zenekara, a Beady Eye 2014-ben oszlott fel, és azóta nem adott ki semmit. A Beady Eye az Oasisből alakult, mikor Liam testvére, a szólógitáros Noel Gallagher otthagyta a legendás britpop zenekart. A két Gallagher, akik között folyamatos volt a feszültség az Oasisban, 2009-ben egy koncert előtt veszett össze annyira, hogy Noel lelépett. Közleményében később azt írta, hogy még egy napig nem lenne képes a testvérével dolgozni.

Liam és Noel Gallagher az 1994-ben kiadott Whatever videóklipjében Forrás: Oasis / YouTube

Azóta

néha felröppennek pletykák arról, hogy esetleg összeáll az Oasis, de Noel vagy Liam rendre megcáfolta ezt.

Idén májusban, a cannes-i fesztiválon, a zenekarról készült Supersonic című dokumentumfilm bemutatója kapcsán Noel például azzal viccelődött, hogy csak 20 millió fontért lenne hajlandó újra színpadra állni a testvérével. De akkor is csak egyetlen koncert erejéig.

Saját zenekarával, a Noel Gallagher's High Flying Birds-szel viszont rendszeresen szokott koncertezni, idén a Szigeten is felléptek.

Testvérere zenekara, a Beady Eye sokkal kevésbé volt sikeres, és két éve fel is oszlott. Most azonban Liam szólólemezzel - de szigorúan véve nem szólókarrierrel - próbálkozhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!