A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Justin Biebernek adta ki magát, hogy gyerekeket molesztáljon

Justin Bieber
Justin Bieber attends the Yves Saint Laurent men's fall line and the first part of its women's collection fashion show at the Paladium, in Hollywood, California, February 10, 2016. / AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Több mint 900 pedofil ügyben emeltek vádat Ausztráliában egy férfi ellen, aki Justin Biebernek adta ki magát az interneten. 
Vágólapra másolva!

Queensland szövetségi állam rendőrsége csütörtökön közölte, hogy a 42 éves férfit, egy jogi egyetemi oktatót már korábban megvádolták gyerekeket kizsákmányoló anyagok birtoklásával és azzal, hogy a közösségi médiát 16 évesnél fiatalabbak molesztálására használta. Miután megvizsgálták a számítógépét, további 931 ügyben emeltek vádat ellene.

A rendőrség szerint a férfi

a Facebook és a Skype használatával magát Justin Biebernek kiadva beszélt áldozataival, és kért tőlük meztelen fotókat.

Felhívták a kanadai popsztár rajongóinak és szüleiknek a figyelmét, hogy legyenek éberek. "Komolyan át kell gondolnunk az internetbiztonság oktatását annak fényében, hogy ilyen sok gyerek hihette azt, hogy egy híres sztárral kommunikál" – mondta Jon Rouse, a gyerekekkel szembeni visszaélésekkel foglalkozó csoporttól.

Justin Bieber, aki nagyon népszerű Ausztráliában, a héten érkezik az országba, hogy fellépjen Melbourne-ben, Sydneyben és Brisbane-ben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!