Meggyilkolták Nipsey Hussle-t

Nipsey Hussle
(FILES) In this file photo taken on February 07, 2019 Nipsey Hussle performs onstage at the Warner Music Pre-Grammy Party at the NoMad Hotel in Los Angeles. - Grammy-nominated rapper Nipsey Hussle was fatally shot in the US city of Los Angeles on Sunday March 31, 2019, NBC News reported, citing law enforcement sources. (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Meggyilkolták Nipsey Hussle rappert vasárnap Los Angelesben.
Vágólapra másolva!

Lövöldözés tört ki az utcán annál a Los Angeles-i ruhaboltnál, amely Nipsey Hussle rapper tulajdonában volt. Három embert lőttek meg,

az állítólag véletlenül ott tartózkodó Hussle-t három lövés érte, a kórházban belehalt sérüléseibe.

A két másik áldozat súlyos állapotban van, a lövöldöző férfi elmenekült a helyszínről.

Az ABC tudósítása szerint a rapper mintha megérezte volna a közelgő tragédiát, mert vasárnap délután azt írta a Twitteren: "áldás az embernek, ha kemény ellenségei vannak".

A rendőrség mindazonáltal nem bocsátkozott feltételezésekbe a lövöldözés okairól, megkezdte a nyomozást, és részleteket hétfő kora délutánra ígért.

Nipsey Hussle Forrás: AFP/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A 33 éves, Los Angelesben született afro-amerikai Hassle – akinek eredeti neve Ermias Asghedom – az Egyesült Államok egyik legismertebb zenésze volt, az idén Grammy-díjra is jelölték.

A ruhaboltot 2017 júniusában nyitotta meg, és

tavaly szeptemberben már történt késelés és lövöldözés az üzletnél.

A rendőrség azonban eredmény nélkül zárta le az ügyet, mert a bűncselekménynek nem voltak áldozatai, és a szemtanúk nem voltak hajlandók együttműködni a nyomozókkal, így az elkövető személyére sem derült fény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!