Hat hétre megnémult Tóth Vera

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Hiába nem volt semmi baja a hangszálainak, volt olyan, hogy lelki okok miatt Tóth Vera hat hétig nem volt képes egy hangot sem kiadni a torkán. Mindennek köze van önmarcangoló személyiségéhez, és az ebből fakadó szorongásnak. 
Vágólapra másolva!

Bár 53 kilót fogyott, még mindig nem tudta tökéletesen elfogadni magát Tóth Vera. Pedig volt már gyomorszűkítő műtétje is, ami egyértelműen életmódváltással is járt. Azóta magabiztosabb, lelkileg is jobb állapotban van, és egész gyakran posztol képeket új alakjáról, persze

nem esik túlzásokba.

„Nem szeretem magam fotózni, pedig a legtöbben pont akkor szokták, amikor már lefogytak, és jól néznek ki. Ez inkább visszaigazolás, sokan félreértik, pedig csak a segítő szándék vezérel” – idézi a Bors Tóth Verát, aki a Société Budapest beszélgetésén vett részt. Az énekesnő egyik új célja, hogy saját példájával szeretne segíteni a túlsúlyos embereknek, és mindazoknak, akik ilyen-olyan okok miatt nehezen fogadják el magukat.

Talán kevesen tudják, de Tóth Verának rengeteg gondja volt a túlsúlya miatt. Szorongott, pánikrohamai voltak, és az életével is elégedetlen volt. Mindezek miatt a mai napig jár pszichológushoz. „A túlsúly okoz néhány kellemetlen pillanatot húsz fok felett, ami a színpadon hatvan lesz a lámpáktól.

Azért szerettem azokat a koncerteket, amikor szünet van, mert át tudtam öltözni. Most, hogy visszaállt a lelki békém, már az izzadás sem olyan intenzív. [...] Mindig testet ölt a szorongás valamilyen betegség formájában: ez lehet pánikbetegség, pánikroham, autoimmun, esetleg rákos betegség. Nekem például fájni kezdett a torkom. Előfordult, hogy nem tudtam énekelni,

Azt mondta az orvos, »hidd el, nincs semmi baja a hangszálaidnak!«. Cserháti Zsuzsa is ettől szenvedett. A visszatérése után az első stúdiófelvételét egy hónapig csúsztatni kellett, mert berekedt. Nem hitte el, hogy kell valakinek, és még mindig szükség van rá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Húsvét utáni kilátások #trx #workout #fitness #fitnessmotivation #fittnessmotivation

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera a nagy életmódváltása óta posztjaival és nyilvános szerepléseivel is szeretne erőt adni másoknak, akik hasonló cipőben járnak. „Az önelfogadás nehéz ügy. Nem szeretnék képmutató lenni, mert

de a mindennapjaimat már nem a testemmel kapcsolatos gondolataim teszik ki. Sokáig a színpad volt az egyetlen hely, ahol nem éreztem, hogy rossz vagyok vagy csúnya lennék, teljes fényemben tudok ragyogni. Ott minden negatív vagy önpusztító gondolatom megszűnik.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!