Rohamosan javul Törőcsik Mari állapota

Törőcsik Mari, színművésznő
Vágólapra másolva!
Rohamosan javul Törőcsik Mari állapota. A háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő a járvány alatt sokszor érezte magányosnak magát, de már fogadhat látogatókat is.
Vágólapra másolva!

A Blikk a napokban érte el a Nemzet Színészét, akinek hangja vidám, életteli volt.

de ez még a jövő nagy kérdése. Nagy öröm, ha jönnek látogatók, már fogadhatom pár szerettemet. Jönnek az unokák is, ami mindig nagy boldogság – mondta el Törőcsik Mari.

Törőcsik Mari színművésznő Forrás: Stekovics Gáspár

Rendszeresen tornázik

A cikk szerint a járvány alatt Törőcsik Mari sokszor érezte magányosnak magát: ápolóján, orvosán és gyógytornászán kívül nem érintkezhetett mással. Volt férje és máig hű barátja, Bodrogi Gyula sem látogathatta őt sokáig. A színész a lapnak most azt mondta, hogy maga a csoda, hogy Mari felépült, varázslat, hogy ilyen jó állapotban van megint.

– Tudom, hogy sokat jelentene neki, ha újra színpadra állhatna, és mindegy is milyen icipici a szerep, három szónál nem is kell több szöveg, a lényeg, hogy felmehessen a színpadra, a közönség elé állhasson.

– tette hozzá Bodrogi.

Törőcsik Mari ápolója a lapnak azt is elmondta, hogy a rendszeres torna nagyon jót tesz az idős művésznek, emellett pedig az orvossal konzultálva elhagyták az egyik gyógyszerét, ami után az állapota rohamosan javult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!