Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Villával szaggatott kenyeret pirítunk serpenyőben, vagy sütőben. A stifolder felét kockára vágjuk, másik felét sütőben, vagy mikróban ropogósra sütjük és morzsává őröljük. A tejföl felét habszifonba töltjük és két patront csavarunk bele. A tisztított burgonyát, vöröshagymát és a zellergumót vékonyra szeleteljük. A lábosban annyi folyadékban tesszük fel főni, amennyi ellepi. Sóval, borssal és babérlevéllel ízesítjük. Miután puhára főtt, kiemeljük belőle a babért és tejföllel, mustárral, vajjal, petrezselyemmel leturmixoljuk.
Tálaláskor a tányér közepére halmozzuk a stifolder kockákat,tejfölhabot fújunk rá,majd megszórjuk pirított kenyérrel és kolbászmorzsával. Az egészet felöntjük a levessel.