Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Előmelegített serpenyőben olajon pirítsuk meg a tarját, sózzuk meg, tehetünk hozzá kakukkfüvet is. Ha kapott a hús egy kis kérget, tegyük át a tepsibe, ismét sózzuk-borsozzuk, valamint tegyünk mellé kakukkfüvet, végül locsoljuk meg jus-vel. Tegyük be a sütőbe 220 fokra, majd vegyük vissza 140 fokra, nagyjából egy óra alatt készül el. Aprítsuk fel a zöldségeket. Olajon pirítsuk meg a hagymát, ha átpirult, akkor adjuk hozzá a paprikát és kakukkfüvet, ízlés szerint sózzuk. Ezután a paradicsomot is tegyük hozzá. A lecsóra kanalazzunk egy kevés just és olívaolajat. A tarját miután felszeleteltük, tálalás előtt pirítsuk meg egy serpenyőben. Vegyük ki a húst, majd öntsük le a serpenyőből az olajat. Tegyük vissza a tarját és öntsünk rá just, majd ha vastag kérget kapott, helyezzük a tányérra. A félbevágott koktélparadicsomokat forgassuk meg a hús serpenyőjében, kanalazzunk rá just és már készen is vannak. Aprítsuk fel a petrezselymet és szórjuk a lecsóra.