Hozzávalók:
0,6 kg csirkemell filé
0,6 kg karfiol
0,3 kg csicseriborsó
2 db tojás
0,10 kg krémsajt
1 db paprika
1 db paradicsom
0,20 kg hagyma
0,10 kg zöldbab
0,10 kg köles
0,10 kg reszelt sajt
só,
őrölt bors
petrezselyem
fokhagyma
szerecsendió
Hogyan kell elkészíteni?
A csirkemellét elő sütöm. A karfiolt rózsákra szedem és leforrázom. A megfőtt csicseriborsót, a krémsajtot, és a tojást ízesítem sóval, reszelt szerecsendióval, frissen őrölt borssal, és összeturmixolom. A szelet húsra ráteszem a karfiol rózsát, bevonom a krémmel. A tetejére reszlet sajtot teszek, ezt tartja majd össze az ételt, ezután megsütöm. A körethez hagymát pirítok, felkockácok egy kevés paprikát, paradicsomot, petrezselymet, fokhagymát és együtt pirítom a hagymával. Picit megborsozom, megsózom. Zöldbabot és főtt kölest keverek hozzá. Amikor megpirult egy kis reszelt sajtot is adok hozzá.