Segédlet az új EU-pályázatokhoz

Vágólapra másolva!
Az MTA Kutatóintézeti Főosztálya a 7. Keretprogramjában (FP7) való sikeres részvétel érdekében segédletet állított össze a pályázati felhívások programjaihoz.
Vágólapra másolva!
Együtt a közös jövőért/magazin2/20070211egyutt.htmlBeszámolónk a 7. Keretprogram magyarországi nyitókonferenciájárólSegédlet az EU-pályázatokhozhttp://www.mta.hu/fileadmin/2007/02/Segedlet_FP7_felhivashoz.pdfA Segédlet innen letölthető (pdf formátumban)

Az összeállítás az Európai Bizottság 2006. december 22-én közzétett 7. Keretprogramjának nyitott pályázati felhívásaiban való eligazodást kívánja elősegíteni. A csaknem száz oldalnyi, részletekbe menő áttekintés két fő fejezetre bomlik: a kötet elején a szerkesztők megadják a megjelent pályázati felhívások adatait, ezt követően a segédletben az egyes pályázatok munkaprogramjaiból kigyűjtött legfontosabb részek szerepelnek.

Az összeállításban közölt felhívások és munkaprogramok megtalálhatók az EU hivatalos KTF információszolgáltató portálján.

Az MTA honlapja és heti hírlevele a "Hungary for FP6" titkársági program révén a továbbiakban is rendszeres tájékoztatással szolgál a keretprogramról.

Forrás: MTA

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!