A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Újabb vád a volt szerbiai kultuszminiszter ellen

Vágólapra másolva!
A lopással gyanúsított volt szerbiai kultuszminisztert csalással is vádolják. Eladta autóját, majd bejelentette, hogy gépkocsiját ellopták. Az eset két éve történt, de az ügyészség csak most készül vádat emelni Zeljko Simic ellen.
Vágólapra másolva!

A lopással gyanúsított volt szerb kultuszminisztert, Zeljko Simicet újabban csalással is gyanúsítják.

A rendőrség nemrég mintegy 8,5 millió forint értékben elkövetett lopás gyanújával vette őrizetbe a milosevici rendszer utolsó, Mirko Marjanovic vezette kormányának kultuszminiszterét.

Simic egy ismert belgrádi régiségkereskedőtől néhány baráti látogatás során értékes tárgyakat és ötszáz német márkát lopott el. A rendőrség a károsult bejelentése nyomán lépre csalta Simicet: kamerákat helyezett el a régiségkereskedő nappalijában, amelyek rögzítették a lopást.

Belgrádi sajtóértesülések szerint Simic ügyvédjei az eljárás során arra kívánnak hivatkozni, hogy védencük kleptomániás, a belgrádi körzeti ügyészség újabb vádja azonban már arra utal, hogy Simic nem csupán leküzdhetetlen lopási hajlamban szenved.

A Politika című lap szerint az ügyészség újabban azzal is vádolja Zeljko Simicet, hogy 1999 áprilisában közvetítők révén 13 000 német márkáért eladta Fiat Tempra típusú személygépkocsiját, miközben a rendőrségen bejelentette, hogy az autót ellopták.

A rendőrség csakhamar megtalálta az "ellopott" gépkocsit és visszaszolgáltatta Simicnek.

Korábban:

Letartóztatták Szerbia volt kultuszminiszterét

Ajánlat:

Politika

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!