A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Túszejtés egy román fogdában

Vágólapra másolva!
Romániában két veszélyes elítélt túszokat ejtett, hogy megszökjenek a börtönből, ám a kommandósoknak sikerült meghiusítaniuk a tervet. Az egyik rab belehalt sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A román rendőrség kommandósai hiusították meg, hogy két életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt bűnöző megszökjön a Nemat megyei rendőrség fogdájából. A bűnözők szombat éjjel ejtették túszaikat fogságba, amikor őreik éppen átkísérték őket a rabkórházba, ahová a rabok akartak menni.

A 23 és a 24 éves férfi késekkel támadt örzőikre, és túszul ejtették őket. A túszmentő akció során az egyik elítélt olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítás közben meghalt. A másik elítélt karcolásokkal megúszta az esetet, a két túsz különböző sérüléseket szenvedett.

A rendőrök szerint a két rab semmiféle tárgyalásra nem volt hajlandó, túszaikat felhasználva próbáltak megszökni, ezért adtak a hatóságok parancsot a különleges alakulat bevetésére.

A két elítélt egy veszélyes bűnözőcsoport tagja volt, amelyet egy 25 éves nő vezetett. A nőt még ma sem sikerült elkapniuk a rendőröknek, egyes feltételezések szerint Magyarországon telepedett le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!