Karambolozott Washingtonban Juhász Ferenc

Vágólapra másolva!
Könnyebb zúzódásokat szenvedett Juhász Ferenc honvédelmi miniszter Washingtonban, amikor az őt szállító autó megcsúszott és karambolozott egy másik kocsival. A magyar honvédelmi miniszter az orvosi vizsgálatot követően folytatta programját. A baleset körülményeit a helyi hatóságok vizsgálják.
Vágólapra másolva!

Könnyebb sérüléseket szenvedett a Washingtonban tartózkodó honvédelmi miniszter, amikor a magyar kormánydelegációt szállító konvoj egyik autója - amelyben Juhász Ferenc ült - megcsúszott a vizes úton és összeütközött egy szembejövő autóval - erősítette meg az MTI értesülését pénteken a Honvédelmi Minisztérium. Bocskai István, a tárca szóvivője szerint a baleset csütörtökön kora délután történt, amikor a magyar delegáció éppen az amerikai külügyminiszterhez tartott.

A miniszter csak könnyebb zúzódásokat szenvedett és az orvosi vizsgálat után tovább folytatta hivatalos programját: a Pentagonban találkozott Donald Rumsfeld védelmi miniszterrel. A történteket az amerikai hatóságok vizsgálják.

Az MTI washingtoni tudósítója szerint a magyar honvédelmi minisztert szállító gépkocsi erősen megrongálódott. A miniszteren viszont nem látszottak a történtek következményei, amikor az újságírók előtt csütörtökön megjelent.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről