A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Fico gerincproblémák miatt kihagyja a hetet

Vágólapra másolva!
Vasárnapig minden programját, így a kihelyezett kormányülést is lemondta Robert Fico szlovák kormányfő gerincproblémái miatt. Fico sosem beszél egészségügyi gondjairól, a szlovák sajtó korábban arról írt, hogy szívproblémákkal, magas vérnyomással és gerincproblémákkal küzd.
Vágólapra másolva!

Robert Fico szlovák miniszterelnök gerincproblémákkal küzd, ezért vasárnapig minden programját lemondták - mondta Silvia Glendová, a kormányfő szóvivője, aki nem volt hajlandó elárulni, hogy a kormányfő otthonában pihen-e, vagy valamelyik kórházban kezelik.

A kormányfő egészségi gondjai miatt nem vesz részt a kormány szerdai, Bánkeszire tervezett kihelyezett ülésén sem.

Robert Fico a felmérések szerint Szlovákia legnépszerűbb politikusa. Egészségi állapotáról nyilvánosan gyakorlatilag sosem beszél, azt állítja, hogy ez magánügy, így a sajtóban minden ilyen esetben különféle találgatások látnak napvilágot. Tavaly februárban influenza miatt mondta le programjait, többnyire azonban munkaképtelenségének okát nem hozzák nyilvánosságra.

A szlovák sajtó korábban arról cikkezett, hogy a kormányfő szívproblémákkal, magas vérnyomással és gerincproblémákkal küszködik. Fico a találgatásokat nem kommentálta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!