Twitter-zavar az Obamát védő titkosszolgálatnál

Vágólapra másolva!
"Baromságnak" nevezte a Fox News amerikai tévécsatorna műsorát az amerikai titkosszolgálat, amely Barack Obama elnököt is védi. A szervezet hivatalos Twitter-oldalán szerdán megjelent, csatornát szidalmazó bejegyzést gyorsan eltávolították, és a szolgálat a bocsánatkérés után elhatárolódott a véleménytől. A szóvivő vizsgálatot ígért, de nem mondta meg, milyen információk után kutattak a csatornán.
Vágólapra másolva!

Twitter-bejegyzésben szidta a Fox News tévécsatornát a Barack Obama amerikai elnököt is védő titkosszolgálat. A szervezet hivatalos Twitter-oldalán szerda délután jelent meg ez a bejegyzés: "A Foxot kell monitorozni egy ügy miatt. Képtelenség elviselni ezt a baromságot."

A mondatokat a szervezet gyorsan eltávolította az oldalról, de későn: a bejegyzés már elterjedt az interneten. Edwin Donovan, a szolgálat szóvivője az AFP hírügynökségnek úgy magyarázta az esetet: "Az egyik alkalmazott azt hitte, a saját Twitter-oldalára írja a bejegyzést, de a hivatalos oldalra töltötte fel. Ezt egyetlen felettese sem hagyta jóvá."

A szóvivő bocsánatot kért a bakiért, és bejelentette, hogy a szervezet kivizsgálja az esetet. Az alkalmazott pedig soha többé nem férhet hozzá a hivatalos oldalhoz. Azt viszont nem árulta el, hogy milyen ügy miatt kell nézniük az alkalmazottaknak a Fox News csatornát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!