Teljes gőzre kapcsolt a legújabb Windows 11 terjesztése

windows 11 laptop notebook tablet táblagép
Fotó: Surface / Unsplash
Vágólapra másolva!
Senkinek sem kell már várnia, hogy frissüljön rá a kompatibilis PC-je.
Vágólapra másolva!

A tavaly október végi általános elérhetővé tételét követően a Microsoft bejelentette, hogy teljes körűvé vált a Windows 11 éppen aktuális 23H2 főverziójának terjesztése a Windows Update szolgáltatáson belül. Ez azt jelenti, hogy aki hardveresen és szoftveresen kompatibilis, a Windows 11 valamelyik korábbi főverzióját futtató számítógéppel rendelkezik, az mostantól bármikor átállhat a 23H2 kiadásra, többé semmiféle mesterséges limitáció sem fogja visszatartani a Windows Update-et a rá való frissítés lehetővé tételétől.

A 23H2 legszélesebb körben való elérhetővé tétele nem meglepő annak fényében, hogy idén októberben meg fog szűnni az előző 22H2 főverzió Home és Pro kiadásainak a támogatása, így muszáj átállítani a valamiért ezeken ragadt számítógépeket az éppen aktuális 23H2 kiadásra.

Mindeközben már a legvégső stádiumban jár a Windows 11 idén ősszel stabillá váló 24H2 kiadásának a tesztelése, a próbálgatásába becsatlakozni próbálók kisegítésére a napokban elérhetővé is tett belőle egy naprakész telepítőkészletet a Microsoft.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!