Vágólapra másolva!
Gulácsi Péter, az RB Leipzig labdarúgócsapatának válogatott kapusa a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) diagnosztikai központjában végez erősítő gyakorlatokat

A magyar válogatott első számú kapusa, Gulácsi Péter az Európa-bajnokságot követően nyaralni indult. A közösségi oldalán megosztott fotókból kiderült, hogy előbb Caprin pihente ki családjával a hosszú szezon fáradalmait, jelenleg pedig a Balatonnál tölt néhány napot.

edzés, Telki, férfi A-válogatott Eb-felkészülésének sajtóeseménye, Telkiedzés, 2024.05.30.
Gulácsi Péter a Nemzeti Kézilabda Akadémián edz
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Gulácsi Magyarországon készül a Bundesliga új szezonjára

Gulácsi számára a klubcsapatában majd csak jövő hétfőn kezdődik a felkészülés az új idényre, de a Lipcse kapusa addig sem csak pihenéssel tölti az idejét. A Nemzeti Kézilabda Akadémia csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a 34 éves kapus a NEKA Diagnosztikai Központjában végez erősítő gyakorlatokat.

"A klubtól minimális programot kaptunk, de én már tudom, mire van szükségem. Gondolkoztam azon, hogy a nyaralóban kialakítok egy konditermet, de itt az akadémián minden feltétel adott, így nagyszerűen megoldhatók az edzések A lábmunkámra külön hangsúlyt fektetünk, a belső futófolyosó ehhez is ideális. Mindig örömmel jövök ide" - mondta Gulácsi.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.