Top 5 néznivaló: gyilkosság és foci a Netflix heti premierjeiben

Vágólapra másolva!
A héten is több új produkció érkezett, érkezik a Netflixre, ezekből ajánlunk ötöt.
Vágólapra másolva!

A ház ura

A dél-koreai sorozatok mellett más ázsiai produkciókba is érdemes belenézni a Netflixen, A ház ura például Thaiföldön készült. A történet egy gyémántmágnás rejtélyes halálával indul, elképesztő vagyonért pedig azonnal megindul a harc az örökösök és a szobalány között, akit a családfő közvetlenül a halála előtt vett feleségül.

A zöld kesztyűs banda – 2. évad

Megérkezett a Netflixre a lengyel vígjátéksorozat második szezonja is, amelyben a három tolvajból álló banda egy sikertelen rablás után egy idősek otthonában rejtőzik el – ott folytatják korábbi tevékenységüket, miközben zajlik utánuk a nyomozás.

Gyilkossági ügyek – 2. évad

Szintén már a második szezont láthatjuk az Esküdt ellenségek alkotóinak dokumentumsorozatából is, amelyben eredeti felvételek és szakértői nyilatkozatok alapján tárják fel a legszövevényesebb gyilkossági ügyeket.

Yara Gambirasio-ügy: Minden kétséget kizáróan

Ugyancsak a true crime-sorozatok rajongóinak szól az olasz dokumentumsorozat, amelyben a 13 éves Yara eltűnését vizsgálják meg új szemszögből. A széria érdekessége, hogy a fő gyanúsított is megszólal benne, akinek a bizonyítékok ellenére sem érhető az indítéka.

La Liga: A futballon túl

A héten egy sportsorozatba is bekapcsolódhatnak a Netflixen a műfaj kedvelői, a La Liga: A futballon túl ugyanis a címének megfelelően a spanyol elsőosztályú ligáról szól, annak kulisszatitkait tárja fel.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!